Diensten

Gebruik Pinterest en haal meer potentiële klanten naar je website

Haal meer leads, klanten en omzet uit je website!

Websitebezoekers

Geef je websiteverkeer een extra boost

Duurzame marketing

Creëer rust en bouw aan je marketing

Online producten

Pinterest is perfect als je een schaalbaar online product verkoopt

Laat je ook zoveel warme leads liggen?

Onderzoek wijst uit dat gemiddeld 93% van Pinterest gebruikers zijn aankoop plant. Dat betekent dus dat per 100 mensen die jouw pin bewaren of doorklikken naar je website, gemiddeld 93 op zoek zijn om iets aan te kopen. 

De mensen die via Pinterest op jouw website terecht komen zijn niet alleen leads, maar heel warme leads. Een groot aantal hiervan zal daadwerkelijk klant worden.

Wanneer je online producten verkoopt is het essentieel om zoveel mogelijk mensen naar je website te krijgen. Als die via Pinterest komen zijn ze bereid te kopen. Je hoeft ze alleen nog maar te verleiden om bij jou te kopen, en niet bij je concurrent.

Het verleiden begint echter niet op je website, maar door het gebruik van mooie beelden kan je dat al starten op Pinterest. 

Daar zijn mensen op zoek naar inspiratie. Inspiratie om iets te kopen. Ze worden zelfs zo geïnspireerd dat 72% zegt dat ze uiteindelijk iets kopen, ook al waren ze dat niet van plan. 

Zit jij in de creatieve sector? Laat dan geen kansen liggen en inspireer jouw klanten via Pinterest. 

Je Pinterest account als marketing machine

Een populair Pinterest account is geen doel maar een middel. Het is een machine die iedere maand  nieuwe leads en klanten oplevert en je vrij maakt van je business.

Het grote geheim achter het succes van Pinterest is consistentie.

Gebruik jij week na week, maand na maand een goede strategie, dan gaat Pinterest jou veel extra websitebezoekers en potentiële klanten opleveren.

Je hoeft niet iedere week of iedere maand actief te zijn op sociale media. Waarde delen voor jouw doelgroep, ze inspireren en bereid zijn dat vol te houden is genoeg. 


Wil jij ook meer websitebezoekers die koopbereid zijn?

Start meteen met Pinterest

Pinterest management

Geef jouw Pinterest marketing uit handen

Challenge 

Schrijf je in op de wachtlijst voor de challenge